Zborurile spre Frankfurt, reluate. Anunţ Lufthansa

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Lufthansa reia zborurile regulate pe ruta Frankfurt Main – Cluj-Napoca – Frankfurt Main începând de miercuri, după o întrerupere de aproape un an. Vor fi patru zboruri pe săptămână până în iunie, când devin zilnice.

Zborurile spre Frankfurt, din Cluj-Napoca, vor fi operate pentru în martie și aprilie de 4 ori pe săptămână, urmând ca din luna iunie să devină zilnice.

În martie, din Frankfurt cursele pleacă miercuri, joi, vineri și duminică la ora 13:00 , iar din Cluj luni, joi, vineri și sâmbătă la 7:30.

În aprilie, zilele de plecare din Frankfurt sunt luni, miercuri, joi și vineri la 13:15, iar retur luni, miercuri, joi și vineri de la 17:10.

În sezonul de iarnă compania estimează să revină la șase curse săptămânale.

„Ne face plăcere să anunțăm reluarea zborurilor de pe aeroportul din Cluj, chiar de astăzi. Începând cu 3 martie, Lufthansa va oferi patru zboruri săptămânale din Cluj către cel mai mare hub al companiei aeriene, Frankfurt, consolidând astfel legătura aeriană între Transilvania și Germania, si mai departe către numeroase destinații europene și internaționale. (...) România a fost întotdeauna o piață importantă pentru Lufthansa Group și suntem mândri că deservim această piață de peste cincizeci de ani”, declară directorul general Lufthansa pentru România şi Republica Moldova, Zlatko Zlatic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel