Vot moțiune. Roman, PNL: "Doamna Dăncilă, credeți în Dumnezeu? Ați alungat românii din țară"

Gabriel Nuță-Stoica |
Data actualizării: | Data publicării:

Vot moțiune de cenzură. Deputatul PNL Florin Roman a atacat-o dur pe Viorica Dăncilă în plenul Parlamentului, întrebând-o dacă mai poate dormi noaptea.

Florin Roman, deputat PNL, a întrebat-o joi pe Viorica Dăncilă, în plenul reunit al Parlamentului, la dezbaterile privind moțiunea de cenzură, dacă mai poate să doarmă noaptea și a acuzat-o că are mâinile "mânjite de sângele românilor" pentru violențele de la protestul Diasporei din 10 august.

"Partidul Național Liberal a depus această moțiune împotriva celui mai catastrofal Prim Ministru, pe care l-a dat România. În urmă cu 29 de ani, am scăpat de Ceaușescu, am scăcapt de Dracu' și am dat de tac-su, pe care îl cheamă, astăzi, Liviu Dragnea.

Doamnă Prim Ministru, vă rog sincer să vă priviți în oglindă. Acolo o sa-l vedeți pe Liviu Dragnea. Și o să mai vedeți că sunteți un Prim Ministru mânjită pe mâini cu sângele românilor. Gândiți-vă la ziua de 10 august. Ați vărsat sange nevinovat și veți plăti pentru asta. Mă uit în ochii dvs și vă întreb: 'Credeți în Dumnezeu? Puteți dormi liniștită noaptea? Nu vă bântuie chipurile românilor bătuți?", a spus deputatul PNL.

Citește și: Dezbatere moțiune. Parlamentarii i-au strigat premierului: "Rușine! Rușine!"

"Alungați oamenii cinstiți din țară și o umpleți cu tâlhari și violatori. Doamna Dăncila, vă mai întreb o dată, credeți în Dumnezeu? Sau pentru dumneavoastră Dumnezeu înseamnă Liviu Dragnea? România, trezește-te!", și-a încheiat intervenția deputatul, moment în care Florin Iordache i-a și tăiat microfonul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel