Vosganian, despre protestatari: Nu am cântat cântece despre puști Kalașnikov și cocktailuri Molotov

StiriDiaspora Team / 29 aug 2018, 13:59 Salveaza PDF Comentarii

Varujan Vozganian scrie pe Facebook că protestatarii din 10 august au proferat amenințări cu moartea, că au aruncat cu pietre în forțele de ordine și au cântat cântece despre puști Kalașnikov și cocktailuri Molotov.

"Am participat la numeroase mitinguri în anii '90. Protestam împotriva unor alegeri incorecte și a ascensiunii nelegitime a Frontului Salvării Naționale. Protestele noastre erau promonarhice, antiprezidențiale, antiguvernamentale.

Noi nu ne-am întrecut în obcenități, nu am proferat amenințări cu moartea, nu am aruncat cu pietre în oamenii de ordine și cu cutii de vopsea în sedii de partid, nu ne-am adus copiii să joace șotron pe fețe de oameni și să asculte tot felul de blestemății strigate de părinții lor, nu am cântat cântece despre puști Kalașnikov și cocktailuri Molotov, nu am urinat pe gardurile partidelor.

Și asta, întâi de toate, pentru că Regele nostru, Corneliu Coposu, Ion Rațiu, Radu Câmpeanu și ceilalți lideri politici și civici ai vremii nu ne-ar fi permis - cu atât mai puțin n-ar fi încurajat drept „rafinamente sublime”, „libertăți de expresie” și „angajamente civice” - asemenea gesturi", a scris Vosganian pe Facebook

Get it on App Store Get it on Google Play


  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

nxt.201
YesMy