Vlad Voiculescu, REVOLTAT după eliberarea infractorilor: "Ce despăgubiri vor primi românii care au pătimit în spitale?"

Gabriel Nuță-Stoica |
Data actualizării: | Data publicării:

Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sănătății în guvernul Cioloș, a reacționat la aflarea informațiilor potrivit cărora indivizi condamnaţi la închisoare au fost eliberaţi mai devreme din închisoare și au primit despăgubiri de la CEDO. 

"Diverşi indivizi condamnaţi de mai multe ori pentru violuri, tentative de viol, tâlhării, acte de corupţie şi aşa mai departe beneficiază de reducerea pedepsei şi primesc despăgubiri de mii şi zeci de mii de euro pe motiv ca au stat închişi, bieţii de ei, în condiţii necorespunzătoare.

Câţi bani vor primi oare cei care au făcut frig crunt în case zilele astea din cauza doamnei Firea şi a altora care şi-au adus slugile hoaţe să se “ocupe” de RADET?

Ce despăgubiri vor primi românii care au pătimit în spitalele româneşti în condiţii mai grele decât în multe închisori, fără medicamente, condiţionaţi de vânzarea lucrurilor de prin casă pentru veşnica spagă?

În logica acestor nemernici care au pus mâna pe guvern, despăgubirile ar trebui să meargă tot către Firea, către managerii de spital hoţi, către medicii şpăgari şi în general către cei care au minţit şi abuzat şi furat românii, profitând de naivitatea unora cărora ei şi prietenii lor le-au vândut din nou gogoşi... aceleaşi gogoşi.

Gogoşi sau dreptate. Asta va fi alegerea pe care o vor avea de făcut românii foarte curând.

PS Imaginea de mai jos este dintr-o închisoare", este mesajul postat pe Facebook de Vlad Voiculescu.

(w670)

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel