Vlad, tânărul român dispărut în Anglia, a fost găsit: „Se află la spital, urmează să fie transferat la Leicester“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Vlad Gabriel M., tânărul român de 21 de ani din Leicester, dat dispărut de familia de duminică, după o petrecere în zona Brighton, a fost găsit la spital. 

Românul de 21 de ani era dispărut de duminică. Tânărul a mers la o petrecere și, după ce a vorbit ultima dată cu tatăl lui, a spus că merge să își încarce telefonul. De atunci nimeni nu a mai știut nimic de el.

Vezi și: Tânăr român, dispărut în Anglia. „A rămas să își încarce telefonul. De atunci nu se mai știe nimic de el“

Aseară, după implicarea masivă a comunității de români din Leicester, în special, tânărul a fost găsit, fiind în recuperare la un spital din zona Brighton.

„Mulțumesc frumos Comunității Românilor din Leicester pentru ajutorul dat, în mod implicit domnului Radu Dăscălescu care din momentul în care l-am contactat a fost alături de noi. Dumnealui a luat legătură cu toate autoritățile din Brighton și a apelat la toate cunoștințele din Leicester și din afară.

De asemenea a fost alături de noi că suport moral și fizic. Azi împreună cu soțul meu (tatăl băiatului) a fost la spitalul unde se află copilul, în Brighton unde era așteptat de către directorul spitalului și de către doctorul de caz. Tot dumnealui a fost delegat să vorbească în numele tatălui și în numele nostru.

Le mulțumim din suflet tuturor și pentru un share sau un up , dar meritul deosebit este exclusiv al domnului Radu Dăscălescu și al Comunității din Leicester. Copilul este bine și se află la spital urmând să fie transferat alături de noi la un spital din aria Leicester. Încă o dată mulțumesc frumos tuturor oamenilor cu suflet mare . Dumnezeu să fie cu voi!“, transmite Liliana, mama tânărului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel