Viorica Dăncilă, invitată la explicații în Parlament, spune că NU ARE TIMP. Răspuns oficial

Bogdan Bolojan |
Data publicării:

Premierul Viorica Dăncilă a fost invitată participe, pe 14 noiembrie, în plenul Camerei Deputaţilor, la "Ora prim-ministrului", la solicitarea grupului liberal. Dăncilă a răspuns în scris liberalilor că are agenda încărcată și că nu va da curs invitației. 

PNL solicitase prezenţa premierului în plen în săptămâna 5 - 9 noiembrie, însă Viorica Dăncilă a transmis o scrisoare conducerii Camerei în care anunţa că în această perioadă are agenda ocupată.

Premierul a precizat că în 2 noiembrie va participa la Reuniunea cvadrilaterală România - Grecia - Bulgaria - Serbia, iar apoi va efectua vizite de lucru în Sultanatul Oman şi Statul Qatar, în perioada 3 - 8 noiembrie.

Dezbaterea cerută de liberali are tema "Angajamentul Guvernului Dăncilă privind respectarea recomandărilor Comisiei de la Veneţia şi ale reprezentanţilor instituţiilor UE referitoare la modificările legilor Justiţiei, ale Codului penal şi ale Codului de procedură penală".

Liderul deputaţilor liberali, Raluca Turcan, a precizat, după şedinţa conducerii Camerei, că propunerea referitoare la data la care premierul să fie prezent în plen a aparţinut preşedintelui PSD, Liviu Dragnea.

"După 10 încercări depuse în scris la conducerea Camerei Deputaţilor, astăzi, în unanimitate, Partidul Naţional Liberal a reuşit aducerea în faţa Parlamentului a premierului Viorica Vasilica Dăncilă în data de 14 noiembrie. Propunerea referitoare la dată, în mod surprinzător, a fost făcută chiar de Liviu Dragnea. Partidul Naţional Liberal a solicitat în scris de 10 ori, data a ales-o Liviu Dragnea. Vom vedea care este scopul acestei deschideri pe care a manifestat-o la modul cel mai maliţios cu putinţă şi cinic cu putinţă", a precizat Turcan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel