Viorica Dăncilă, dezvăluire dintr-o discuție cu Dragnea: „Nu mi-am dorit să fiu premier! Am crezut că e o glumă“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Viorica Dăncilă a afirmat că nu și-a dorit să devină premier și că a acceptat această funcție în urma unei discuții avută cu Liviu Dragnea și cu mai mulți lideri PSD, deși inițial a considerat că este o glumă.

Viorica Dăncilă a povestit, la „Puterea Știrilor”, momentul în care i s-a propus funcția de premier. Inițial a crezut că este o glumă, apoi a dat un „test“ în fața colegilor. După ce a fost nominalizată, mărturisește că a ânceut să ascultet opiniile celor din jur.

„Nu mi-am dorit să fiu premier. Am mers la sediul PSD, unde erau mai mulți colegi, era ziua în care trebuia să merg la Strasbourg. Chiar Gabriela Firea m-a întrebat:  Și i-am răspuns că nu. Ea mă întrebase pentru că se auzea prin presă, erau vehiculate mai multe nume, printre care și numele meu.

În urma unei discuții pe care am avut-o cu Liviu Dragnea, erau mult mai mulți colegi din conducerea partidului, mi-au spus că este bine să vin pe această funcție de premier pentru că am o imagine bună, că este legătura cu Bruxelles-ul care este foarte bună și că în acest moment partidul are nevoie de mine în această funcție. Am crezut prima dată că e o glumă. Nu mă așteptam la această propunere. Bineînțeles că am acceptat acest lucru, nu m-am consultat în acel moment cu nimeni.

(...) Am spus „da” și am răspuns mai multor întrebări ale colegilor mei, pe urmă a fost o perioadă în care am așteptat să vedem decizia președintelui. Din prima zi am încercat să ascult opinia celor din jur, să învăț foarte mult și să mă implic foarte mult”, a declarat fosta șefă a PSD, iorica Dăncilă, pentru PSNews.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel