Dăncilă și apa GRATUITĂ. Viorica Vasilica Dăncilă a confundat IRIGAȚIILE cu INUNDAȚIILE

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Viorica Dăncilă a fost la Antena 3 după ce a citit la guvern realizarile executivului din ultimile șase luni de guvernare.

Moderatorul emisiunii Sinteza ZIlei, a întrebat-o pe Viorica Dăncilă dacă a vorbit cu ministrul Agriculturii pe tema inundațiilor din ultima perioadă care au afectat recoltele.

Iată ce a răspuns prim-ministrul României

Mihai Gâdea: Ați vorbit cumva cu domnul ministru, toată vremea foarte proastă de vara asta, ploi, inundații, se anunță un an agricol profund afectat?

Viorica Dăncilă. Am vorbit cu domnul ministru al Agriculturii. Sunt culturi afectate, am vorbit la Bruxelles să vedem cum putem să obținem fonduri pentru a putea să-i ajutăm pe fermierii care au culturile afectate.

Pentru că vedem aici (pe slide-uri – n.red.) programul de irigații, e un program foarte important pentru România, așa cum știți în programul de guvernare ne-am propus ca până în 2020 să avem 2 milioane hectare irigate. După cum se poate observa, într-un an și jumătate avem 1,2 milioane hectare irigate, avem 47 de obiective de investiții noi aprobate, avem 25.300 contracte de irigații. Acest guvern a făcut ca apa să fie gratuită până la stația de pompare. Avem 470 de stații de pompare pentru combaterea inundațiilor”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel