Victor Rebengiuc, despre Guvern: „Au făcut legea pentru ei, nu se atinge nimeni de ei”

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Victor Rebengiuc spune că sunt 70 și ceva de ani de când trăiește în comunism, pentru că suntem conduși de comuniști.

El a vorbit, la Europa FM, despre aservirea justiției de către un grup mafiot aflat la conducerea statului și care „se căznește” să dea legi care să-i scape de responsabilitatea hoțiilor pe care le-au făcut, scrie HotNews.ro.

„Eu nu pot să merg la proteste. Sunt mai tânăr ca domnul Șora, dar am șalele mai subrede decât el și nu pot să stau în picoare. Gesturile de respingere a Partidului Comunist le am încă de dinainte de 1989. M-am săturat de când trăiesc în comunism, sunt 70 și ceva de ani de când trăiesc în comunism”, a afirmat Victor Rebengiuc.

Citește și Victor Rebengiuc: „E cazul să PROTESTĂM"

Întrebat de moderator dacă mai suntem în comunism, Rebengiuc a răspuns: „Dar în ce suntem? În orice caz, suntem conduși de comuniști, conducerea e comunistă”.

El a spus că toate legile date în Parlament și Ordonanțele de Urgență adoptate de Guvern și contestate de foarte multă lume în țară și pe plan extern, de Comisia Europeană sau de Comisia de la Veneția, tind să instituie o dictatură, "să nu mai mișcăm niciunii, să stăm cuminți în banca noastră, că știu ei să conducă țara, nu trebuie să atragem atenția la derapaje".

Vorbind despre protestele pentru justiție, actorul a spus că ceea ce contează cu adevărat pentru o țară este justitia, modul în care se face dreptate.

Citește și Șeful DNA: Îi mulțumim domnului Victor Rebengiuc

„Dacă aservești o justiție unor oameni, unui grup mafiot care e la conducerea statului, dacă te căznești să dai legi care să-i scape de responsabilitatea hoțiilor pe care le-au făcut, atunci nu mai e nicio încredere în viitorul țării (...) Au făcut legea pentru ei, nu se atinge nimeni de ei, vor să pună toți procurorii numai pentru ei, completurile de judecată ale lor, care să zica ”da, domne, ați avut dreptate, nu aveti nicio vină, duceți-vă acasă, vă mai dăm și un premiu”. Când te gândești că e pe cale să devină așa ceva dacă nu există o reacție din partea cetățenilor, nu o să fie deloc bine”, a afirmat Victor Rebengiuc.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel