Ponta: Dragnea și stilul său MAFIOT -am reusit să îl țin în frâu cât timp eram Premier

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Victor Ponta scrie pe Facdebook după discursul lui Liviu Dragnea de la Consiliul Național al PSD, că "Il cunoșteam deja destul de bine pe Dragnea și stilul său mafiot - dar am reusit să îl țin în frâu cât timp eram Premier ."

"DupĂ discursul delirant de ieri ( un clasic mesaj fascist si national-socialist Însoțit de glume stupide și multă paranoia ) sunt sigur că tot mai multț oameni au înteles că am avut dreptate în 2017 când m-am decis să merg pe un alt drum .

Il cunosteam deja destul de bine pe Dragnea și stilul său mafiot - dar am reusit să îl țin în frâu cât timp eram Premier - după care, în toamna lui 2015, l-am văzut capabil să vândă chiar Guvernul și sa negocieze cu Klaus Iohannis și Dac...ian Ciolos doar ca să schimbe din functia de Premier - si am nceput să realizez cât de nociv poate fi.

In 2016 am facut campanie pentru PSD sperand sa castige un nou guvern care sa continue proiectele din 2012-2015 / si oricum aveam o datorie morala fata de toti cei care m-au sprijinit in timpul Guvernarii.

Dupa propunerea cu Sevil Shaideh ( tinuta secret de toti colegii din PSD - ALDE) , Ordonanta 13 si, mai ales, dupa rasturnarea “Guvernului Grindeanu” am inteles ca Dragnea va distruge Romania, Guvernul, Parlamentul si PSD pentru propriul interes. Si am decis ca nu pot sa fiu complice - ba chiar pot sa lupt ca sa impiedic aceste dezastre!

Acum sunt convins ca PRO Romania va distruge puterea lui Dragnea si a grupului sau infractional / pentru ca PRO Romania este acum alternativa politica pentru toti cei care au comvingeri social democrate europene si care aprecieaza directia si proiectele de dezvoltare a tarii din perioada 2012-2015 !

Asa cum am facut si in 2012 - vom lupta si vom salva Romania din ghearele lui Dragnea ( noul Basescu) si vom scoate iar tara din criza economica, sociala si morala!", ma scris Ponta pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel