Ponta: TOȚI au avut dosare la DNA Ploiești cu o singura EXCEPȚIE - Liviu Dragnea

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Victor Ponta reacționează pe Facebook după ce fostul şef al DNA Ploieşti, Lucian Onea, dar şi fostul procuror Mircea Negulescu, zis Portocală, au fost puși sub acuzare și pentru constituire de grup infractional organizat. 

Ponta scrie că Liviu Dragnea este singurul care nu a avut dosar la DNA Ploiești. 

”Am fost convins că, până la urmă, se va face dreptate și în România/ iar cei care sunt plătiți să aplice legea și o încalcă chiar ei trebuie să plătească / dar tot cred că nu am luat măsurile legale pentru ca în viitor asemenea abuzuri să nu mai fie posibile (pentru că unii din cei care au azi Puterea vor să se răzbune și să folosească ei procurorii împotriva adversarilor politici)!

Nu m-am plâns niciodată de faptul că cei de la DNA Ploiești l-au arestat preventiv pe cumnatul meu în urma cu 4 ani (nici până azi nu au putut să formuleze o acuzație și să trimita dosarul la judecători); nici pentru faptul că mi-au percheziționat și interogat mama și sora; nici pentru faptul că mi-au cercetat soția și că m-au împroșcat cu acuzații false legate de vizita lui Tony Blair ca să îmi afecteze contactele politice externe!

Le-am cerut doar iertare celor din familia mea pentru f

În Septembrie 2016 după ce am fost și eu chemat la DNA Ploiești pe baza unui denunț fals obținut sub o identitate falsă și sub amenințări de la Vlad Cosma avocatul meu i-a spus Procurorului Negulescu : “bai Portocală, când văd ce faci sunt sigur că o să ai nevoie tu de avocat curând; să nu mă cauți că eu nu te apăr”!

Ps 1: mult mai mult decât acuzațiile false ale celor de la Ploiești consider scârboase și ticăloase declarațiile lui Dragnea și ale acoliților săi prin care îmi tot reproșează cum am fost eu cu Sistemul și am ordonat dosare (adică pentru mine, mama și familia mea??!?!) - ăștia sunt mult mai murdari și periculoși decât Portocală

Ps 2 - poate remarcați din lista cu oamenii pentru care se cereau denunțuri faptul că TOȚI au avut dosare la DNA Ploiești cu o singura EXCEPȚIE :Liviu Dragnea - la Ploiești toate dosarele se faceau sub indicația lui Kovesi și Marius Iacob - dar ei erau protectorii lui Dragnea (prietenii știu de ce); asta doar ca să înțelegeți cine era pe mana cu “Statul Paralel” și cine scapă de dosare în timp ce toți ceilalți o pățeau! Ca să înțelegeți de ce Dosarul Teldrum nu a fost nici până azi finalizat / de ce la “Belina” a fost trimisă în judecată doar Sevil Shaideh / de ce a fost condamnat Vali Preda (care doar îi ducea niște poze lui Dragnea) / de ce .... de ce ... de ce!”, a scris Ponta  pe Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel