Victor Ponta: Dragnea vrea să își aducă un TELDRUMIST

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Victor Ponta, îl laudă pe ministrul Apărării, Mihai Fifor, despre care scrie că e nu este nici analfabet, nici populist, nici antieuropean și nici nu e din Teleorman.

Ă 

Să fim foarte realiști - Mihai Fifor nu îsi are locul în Guvernul Dăncilă - Dragnea / nu este nici analfabet, nici populist , nici antieuropean și nici nu e din Teleorman ( e din Dolj dar a fost gonit la Arad de gașca județeană de la Craiova ).

- tocmai pentru că este mult prea decent și educat pentru standardele actualui Guvern a fost folosit în “vitrină” pentru relatiile oficiale cu SUA și Europa ( în timp ce pe la spate Dragnea negociează achizițiile militare ale României pentru interesele sale private - vezi cazul corvetelor care “trebuie” cumpărate neaparat de la olandezii de la DAMEN)!

Dacă Dragnea vrea sa își aducă la Apărare un “teldrumist” va fi rău pt România- dar pentru Mihai Fifor poate fi sansa să iasă demn dintr-un guvern care va reprezenta doar o amintire rușinoasă pentru țara noastra si pentru PSD!”, scrie Victor Ponta, pe pagina de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel