Ponta: Dacă se ocupau oameni serioși - nu INCOMPETENȚI și TÂLHARI

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Victor Ponta, anunță pe Facebook că va pune în practică proiectul spitalelor regionale din postura de lider al Pro România.

 

"Spitalele regionale de la Cluj, Iasi si Craiova = proiecte strategice distruse de prostia și hoția celor care ne conduc!

Am fost foarte fericit in 2015 cand am reusit sa includem în Acordul de Parteneriat cu UE finantarea celor 3 spitale regionale : Cluj, Iasi si Craiova / 150 milioane de euro merambursabili de la Comisia Europeana - 100 milioane cofinantare de la Guvern si 50 milioane de la autoritatile locale ( care urmau sa puna la dispozitie terenul si utilitatile).

In 2016 puteau fi făcute studiile si pornită licitatia - în 2017 începeau lucrările si în 2020 erau gata de functionare! Dacă se ocupau în continuare oameni serioși - nu incompetenti si talhari!

In 2016 Guvernul nu a facut nimic - în 2017 nimic - în 2018 Darius Valcov a anunțat că nu vrea bani europeni si le face în parteneriat public privat / iar zilele trecute Guvernul a cerut Comisiei Europene să le treaca la finantare pe Bugetul 2021-2027!!! Adica la Sfântul Așteaptă!

Vorbim zilele acestea cu amărăciune despre ce puteau și nu puteau sa faca doctorii din România în cazul tragediei de la Colectiv - ce poate fi mai important decât sa faci 3 spitale noi în 3 zone diferite din țara ( cu bani europeni nerambursabili)!!

Dar Guvernul are bani pentru alte lucruri : salarii si pensii din imprumuturi ca sa pacaleasca oamenii pana la alegeri!

Si aflăm ca în 2018 pâna în Septembrie am cheltuit mai mult față de 2017 cu 10 miliarde de lei!!!

Am inceput proiectul spitalelor regionale ca lider al PSD - il voi pune în practica din pozitia de lider ProRomania!", scrie Victor Ponta pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel