Valoarea voucherelor de vacanţă ar putea CREȘTE la 2.080 lei. Care sunt CONDIȚIILE

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Valoarea voucherelor de vacanţă va fi majorată de la 1.450 lei la 2.080 lei pentru cei ce aleg să meargă în vacanţă în extrasezon, conform unei propuneri a Ministerului Turismului care va fi discutată în perioada următoare cu industria, a anunţat ministrul de resort Bogdan Trif, la Antena 3.

Beneficiarii pot opta să îşi petreacă vacanţa în lunile octombrie - noiembrie şi martie - aprilie, când de regulă se înregistrează un număr redus de turişti, şi vor primi vouchere majorate. Măsura ar putea fi aplicată de anul viitor, a precizat ministrul.

Citește și Ministrul Turismului, ENERVAT la Antena 3: „S-a SUPĂRAT că am spus și de punctele mai puțin bune. Asta este SITUAȚIA!"

Săptămâna viitoare va avea loc o întâlnire cu reprezentanţii industriei turismului, iar propunerea poate fi îmbunătăţită, a precizat Trif, care a adăugat că măsura distribuirii de vouchere de vacanţă va fi prelungită şi după 2020.

Voucherele de vacanţă au eliminat 60% din turismul „la negru", iar în 2019 numărul beneficiarilor s-a dublat faţă de anul precedent, a adăugat Trif. În acest an vouchere au fost distribuite mai târziu, iar bani au primit toate instiuţiile statului, dar unele au ales să îi cheltuie în alte moduri, a spus ministrul.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel