Vâlcov pregătește ANCHETAREA cursului valutar și ROBOR. Ce plan are

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:
Liviu Dragnea și Darius Vâlcov. foto: Realitatea TV
Liviu Dragnea și Darius Vâlcov. foto: Realitatea TV

Darius Vâlcov, eminența cenușie a programului economic PSD, a declarat la Anten3 că Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, va cere Consiliului Concurenței să efectueze un control privind fluctuațiile cursului valutar și ROBOR.

Vâlcov l-a acuzat pe Ionuț Dumitru, președintele Consiliului Fiscal, că  face jocurile băncilor străine.

”Când se tăiau pensiile și salariile, a fost de acord. Consiliul Fiscal îl conduce economistul-șef al austriecilor. În aceeași perioadă, Consiliul Concurenței era condus de un președinte. Cine punea acel președinte? Ați ghicit! Groningen (nr președintele executiv al Raiffeisen). Deci, șeful Raiffeisen era cel care punea președintele Consiliului Concurenței și economistul-șef al Raiffeisen face politica fiscală”, a declarat Darius Vâlcov.

Vâlcov a declarat că în ultima ordonață dată de guvern s-a introdus un raticol, care nu a fost observat până acum, potrivit căruia, anchetele Consiliului Concurenței trebuie să fie soluționate în termen de 6 luni cu raport final, dar după 3 luni să dea rezultate preliminare.

”Cum se publică ordonanța (în Monitorul Oficial - n.r.), ministrul Finanțelor este pregătit să ceară pentru ROBOR și pentru euro intervenția Consiliului Concurenței”, a spus Vâlcov, condamnat în primă instantă la 8 ani de închisoare cu executare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel