Va trebui să turnați acest amestec în toaletă o dată pe săptămână. Un truc care îți va ușura viața

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Va trebui să turnați acest amestec în toaletă o dată pe săptămână. Un truc care îți va ușura viața
Va trebui să turnați acest amestec în toaletă o dată pe săptămână. Un truc care îți va ușura viața

Cât de neplăcute sunt mirosurile neplăcute acasă, nu? Este curios cât de ușor se filtrează aceste mirosuri prin toate colțurile și încăperile casei și cât de greu este să le elimini... Sau poate nu? În realitate, cu trucurile și materialele potrivite, putem elimina cu ușurință mirosurile neplăcute și putem avea casa noastră proaspătă și frumos mirositoare. 

Nu rata trucul pe care l-am pregătit despre cum să îndepărtezi mirosul urât din toaletă.

Nu mai arunca pâinea veche. Profită de ea până la ultima firmitură! Un truc pentru a o face pufoasă în doar 10 secunde

 

Turnați acest amestec în toaletă o dată pe săptămână

 

Primul pas pe care trebuie să-l facem atunci când detectăm un miros urât acasă, de orice fel, este să deschidem ferestrele și să ne aerisim locuința. Aerisirea adecvată vă va ajuta să scăpați de multe mirosuri neplăcute. Dar nu uitați să curățați temeinic camera pentru a îndepărta reziduurile de murdărie acumulate care pot fi vinovate de mirosurile din toaletă. Și dacă aveți nevoie de câteva trucuri, luați notițe despre cum să curățați toaleta.

Vezi ce se întâmplă cu geamurile tale dacă amesteci balsam de rufe cu săpun de vase. Un truc fantastic cu rezultate instant

Verifică fiecare colț al băii tale, fiecare gaură, țeavă, colț, podeaua, pereții dușului, perdeaua, prosoapele, gresia... Găsești ceva în stare proastă? Dacă instalația este veche, poate fi timpul să facem lucrări la domiciliu, deoarece mirosul urât al toaletei poate fi un avertisment că baia noastră are nevoie de o revizuire bună. Consultați un profesionist.

Dacă însă baia ta este în stare bună, și în ciuda a tot mirosurile de la toaletă persistă, poți încerca să le combați cu remedii simple precum lumânările aromate sau un spray pe care îl poți cumpăra din orice supermarket obișnuit. Dar nu utilizați mai multe dintre aceste produse în același timp, așa că încercați mai întâi lumânarea și apoi spray-ul.

Dacă nimic din toate acestea nu funcționează, țineți cont de un truc simplu de casă pentru a elimina mirosurile neplăcute din toaletă. Prea ușor! Trebuie doar să puneți o jumătate de cană de bicarbonat de sodiu și o mână de sare grunjoasă într-un recipient cu doi litri de apă clocotită. O dată pe săptămână, va trebui să turnați acest amestec în toaletă cu grijă, pentru a nu vă arde. Dar nu clătiți, pentru că trebuie să lăsați acest amestec să stea în toaletă peste noapte. A doua zi puteți curăța toaleta așa cum o faceți de obicei.

Cârpele de bucătărie s-au învechit și miros urât? Nu le arunca! Iată cum le poți face să fie parfumate cu doar trei ingrediente din casă

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel