USR: „ROMÂNII să spună dacă HOȚII trebuie să CONDUCĂ statul sau să STEA la PUȘCĂRIE!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Liderul USR, deputatul Dan Barna, a declarat astăzi că partidul sau își menține solicitarea adresată președintelui Klaus Iohannis de a organiza cât mai repede referendumul pentru justiție, argumentând că „un astfel de referendum ar închide drama în care ne târâm ca țara de 2 ani".

„USR își menține solicitarea adresată președintelui României de a organiza cât mai curând posibil referendumul pe Justiție. România e ținută captivă de doi ani pe subiectul Justiției. Românii să spună dacă hoții trebuie să conducă un stat cu mândrie sau românii vor un stat european, democratic, în care hoții să stea la pușcărie și persoanele competente, integre, să conducă țara", a argumentat Dan Barna, într-o conferința de presă ținută astăzi, la sediul USR.

În context, Dan Barna a fost întrebat de jurnaliști despre declarația ministrului Tudorel Toader potrivit căruia și USR a votat legea recursului compensatoriu, atât de contestată în aceste zile și pe care Opoziția și președintele Iohannis o vor abrogată.

Citește și USR îi cere lui Klaus Iohannis să convoace de URGENȚĂ referendumul pe JUSTIȚIE

„Vină comună? E că și cum USR voteză în rând cu celelalte partide ca terenul de sport să fie asfaltat, după care PSD asfaltează toate parcurile din oraș", a comentat ironic Dan Barna.

Acesta a reamintit că USR a votat doar forma din Senat, după care proiectul a fost modificat substanțial la Camera Deputaților, prin amendamentele aduse de Eugen Nicolicea și Florin Iordache.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel