Urmărire nebună pe autostradă, în Italia: Un român a fost reținut după ce a furat dintr-un camion, altul a sărit direct în prăpastie

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Hoți români, opriți după o tâlhărie. Unul dintre ei a fost  prins după o urmărire, altul a sarit gardul autostrăzii și s-a aruncat în prăpastie.

În noaptea de 31 ianuarie, ofițerii poliției de stat din Napoli Nord, în timp ce se aflau în serviciul de supraveghere a drumurilor, au primit o sesizare privind furtul unui camion de la Centrul de operațiuni de pe autostradă.

Agenții Postului de Poliție Rutieră au interceptat autovehiculul cu două persoane la bord pe autostrada A/1, în apropiere de aria de serviciu San Nicola Ovest, iar șoferul, la vederea lor, a oprit imediat în interiorul ariei de serviciu și apoi a fugit pe jos împreună cu pasagerul spre escarpa adiacentă.

 

Urmărire nebună pe autostradă, în Italia: Un român a fost reținut după ce a furat dintr-un camion, altul a sărit direct în prăpastie

 

Operatorii, nu fără dificultate, i-au urmărit pe cei doi bărbați, oprindu-l pe unul dintre ei, în timp ce celălalt a reușit să se cațere peste gard, pierzându-și urmele.

Polițiștii l-au verificat pe șofer și l-au găsit în posesia unor șurubelnițe, iar în vehicul au găsit un fierăstrău de fier și mai multe instrumente de spargere, folosite la comiterea infracțiunii.

Bărbatul, un român, în vârstă de 36 de ani, a fost arestat pentru furt calificat și opunere de rezistență la un funcționar public.

Alți doi români au fost arestați în Italia pentru tentativă de omor. Este vorba despre doi bărbați, de 56 și, respectiv, 53 de ani, condamnați pentru infracțiunea de tentativă de omor calificat comisă în februarie 2018, în complicitate cu un alt compatriot al lor deja arestat de carabinieri săptămâna trecută.

 

Au înjunghiat un bărbat și l-au bătut cu bastoane de fier și bâte de baseball

 

Faptul că primul arestat a acționat împreună cu alți doi compatrioți i-a făcut pe carabinieri să bănuiască faptul că și cei doi complici s-ar fi putut refugia pe teritoriul pontin. Astfel, ofițerii Secției Operaționale a Nucleo Operativo e Radiomobile din Latina, sub conducerea locotenentului Mario Ferrari, au continuat căutările neîntrerupte ale celorlalți doi complici, concentrându-se în zona arestului anterior (în Via Don Torello) și reușind să-i identifice pe cei doi în timp ce se deplasau pe un mic drum izolat în zona rurală din Pontine. 

În special, subiecții arestați au fost condamnați pentru că, în complicitate, au urmărit, blocat și capturat victima și - înarmați cu bastoane de fier, bâte de baseball și un cuțit - l-au lovit în mod repetat în cap pentru a-l ucide.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel