Unul din subiectele la Bac, căutat pe internet cu o seară înainte de examen. Ministerul Educației a deschis o anchetă

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Ministerul Educației a anunțat că va demara o anchetă, după ce site-ul dexonline a publicat o analiză din care reiese că unul din subiectele la proba de Limba Română a fost căutat intens cu o seară înainte de examen.

Coincidență bizară legată subiectele de la proba de Limba Română de la Bacalaureat. Potrivit dexonline, rezolvarea unui subiect a fost căutată pe internet înainte ca examenul să înceapă. Pagina de Facebook a sit-eului a semnalat întâmplarea și a publicat un raport al căutărilor care au început încă de duminică noapte.

Potrivit raportului, încă de duminică seară internauții au vrut să vadă care este sensul expresiei "de bună seamă".

"Oare ce s-o fi dat la bac?

Editare ulterioară: am verificat logurile și aproape 100 dintre căutările lui „de bună seamă” au fost înainte de ora 10 (inclusiv câteva înainte de ora 6)! Asta în condițiile în care în medie, în ultima lună, a fost o singură căutare pe zi pentru această sintagmă!", potrivit dexonline.

 

Cârful căutărilor a fost atins în jurul orei 4:00 dimineața, când 100 de persoane au intrat pe Google și au căutat ce înseamnă această expresie.

Interesant este că au fost foarte multe căutări și în ceea ce privește cerința exactă a primului subiect de la examenul de Bacalureat de astăzi, respectiv "indică sensul din text al secvenței «de bună seamă»", relatează Digi24.

Chiar în dimineața examenului, 42 de persoane căutau pe Google răspunsul la această cerință. Ministerul Educației a transmis că se fac cercetări și se verifică ce s-a întâmplat și cum s-a ajuns la această situație.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel