Universitatea „Al. I. Cuza” din Iași, interzisă pentru președintele Iohannis. Tudorel Toader a decis

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Universitatea „Al. I. Cuza” din Iași, condusă de fostul ministru Tudorel Toader, refuză să-i acorde lui Iohannis o sală pentru lansarea celei de-a treia cărți, „EU.RO – un dialog deschis despre Europa”.

Editura Curtea Veche acuză că dorea să lanseze cartea „EU.RO – un dialog deschis despre Europa”, a președintelui Klaus Iohannis , în cea mai veche instituție de învățământ superior, unde există o tradiție a lansărilor de carte.

Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, condusă de rectorul Tudorel Toader, a refuzat însă pe motiv că în ziua respectivă locul este rezervat. Editura spune însă că nu este niciun eveniment în acea zi.

„În data de 2 mai a.c., Curtea Veche Publishing a adresat o solicitare către Rectorul Universității „Alexandru Ioan Cuza" din Iași, prin care era propusă găzduirea lansării cărții „EU.RO – Un dialog deschis despre Europa" și a unei dezbateri pe teme europene pe data de 11 mai a.c., în Aula Magna „Mihai Eminescu" a Universității „Alexandru Ioan Cuza". Solicitarea editurii Curtea Veche era însoțită de un desfășurător complet al evenimentului. În data de 3 mai a.c., Universitatea „Alexandru Ioan Cuza" a comunicat refuzul de a găzdui lansarea de carte și dezbaterea pe teme europene, motivând că în ziua respectivă, în intervalul orar 7.00-21.00, au loc o serie de evenimente. Conform calendarului de evenimente disponibil pe pagina de internet a Universității „Alexandru Ioan Cuza", în data de 11 mai a.c., în Aula Magna Mihai Eminescu nu este prevăzută organizarea vreunui eveniment”, se arată în  comunicatul de presă al editurii, potrivit Digi24.

[Citeste si]

Foto: Presidency.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel