Un turist italian e șocat de mașinile din București: "Sunt mai multe BMW-uri decât în Germania, unde se produc" - VIDEO

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:
Influencerul italian nu înțelege cum de sunt atât de multe mașini de lux în București (Foto: TikTok)
Influencerul italian nu înțelege cum de sunt atât de multe mașini de lux în București (Foto: TikTok)

Un turist italian aflat în aceste zile în București a postat un filmuleț pe TikTok în care se declară uimit de ce mașini vede circulând pe stradă. El spune, mai în glumă, mai în serios, că sunt mai multe BMW-uri decât în Germania. 

Un influencer din Italia, cunoscut în mediul online sub numele de Paoletto, a ajuns din nou în România și a împărtășit cu următorii săi de pe TikTok aspecte care i-au atras atenția. 

Între acestea, italianul a remarcat mașinile scumpe care circulă pe stradă, în Bucureșți, în contextul în care țara noastră e considerată una dintre cele mai sărace din Europa. El a filmat pur și simplu, la întâmplare, mașinile care așteptau la un semafor din Capitală.

Dacă prima mașină este o Dacie, ce urmează în coloană este de-a dreptul uimitor. BMW-uri de lux și mașini electrice de zeci de mii de euro. 

"În România, la București, e ceva halucinant în ceea ce privește mașinile. Ne uităm la cele oprite la semafor. Ok, prima este o Dacia. Aceasta cu siguranță este Bolt", spune italianul.

Influencerul numește apoi celelalte mașini din coloană

"IQ (Volkswagen IQ, cu preț de pornire de la 43.000 de euro, n.r.) apoi BMW, nu e ultimul model, este penultimul. BMW, ok! BMW, acesta este ultimul model. E absurd. Sunt mai multe BMW-uri în România decât în Germania, unde le produc. Uite, încă o mașină electrică", spune influencerul italian. 

VIDEO

 

@paolettoking #fyp #happy #funny #romania #tiktok #viral #fypシ ♬ suono originale - Paoletto????????????

Italianul nu este la prima experiență în România. Vara trecută, el s-a declarat pur și simplu uimit de cum se face curățenie în România, în comparație cu Italia, iar imaginile au ajuns foarte urmărite pe TikTok.

Vezi aici articolul și imaginile.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel