Un tânăr român a încercat să schimbe dolari falși la un Exchange din Tecuci

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un tânăr din orașul Tecuci, județul Galați, a fost depistat în timp ce încerca să schimbe două bancnote de 100 dolari, false, el fiind, în prezent, cercetat pentru falsificare de valori străine.

Potrivit Jandarmeriei Galați, tânărul în vârstă de 25 de ani a fost prins, sâmbătă, dimineața, după ce casiera unei case de schimb valutar a sesizat că la ghișeu s-a prezentat un bărbat care a încercat să schimbe două bancnote false de 100 de dolari.

Bărbatul le-a declarat jandarmilor că a primit cele două bancnote de la un consătean, cu rugămintea de a i le schimba când ajunge în Tecuci.

Casiera casei de schimb a declarat jandarmilor că bărbatul a cerut schimbarea celor două bancnote, însă în momentul în care le-a verificat în aparatul special au apărut semne de contrafacere a acestora. La verificarea monedei străine, jandarmii au observat că cele două bancnote au aceeași serie de înregistrare.

Bărbatul a fost dus la sediul poliției unde jandarmii au întocmit actele de sesizare pentru săvârșirea infracțiunii de falsificare de valori străine. Cercetările sunt continuate de poliție, informează Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel