Român plecat la muncă în Italia, găsit mort în a doua zi de Paște. Constantin a rămas blocat într-un tomberon de haine și s-a sufocat

Cristina Iacob |
Data actualizării: | Data publicării:
Foto: Constantin Romeo Antonie / Sursă: Facebook - Romeo Antonie (Jony)
Foto: Constantin Romeo Antonie / Sursă: Facebook - Romeo Antonie (Jony)

Bărbatul care a fost găsit mort acum câteva zile într-un tomberon de reciclare a hainelor era, de fapt, român.

Un cetățean de origine română în vârstă de doar 23 de ani a fost bărbatul care și-a pierdut viața sufocat într-un container de reciclare a hainelor din Canonica d'Adda, Bergamo.

”Nu știm ce i-a trecut prin minte” 

 

Constantin Romeo Antonie a murit pe data de 6 mai, în timp ce încerca să ia câteva articole vestimentare dintr-un coș de gunoi special pentru reciclarea hainelor uzate. Într-un moment nefericit, tânărul a rămas prins în mecanismul de compactare al recipientului de oțel, sfârșindu-și tragic viața. „A fost o zi de sărbătoare și distracție. Nu știm ce i-a trecut prin minte în acea noapte”, a declarat cumnatul tânărului. 

Cunoscut sub numele de "Jony" de către cei apropiați, Constantin a petrecut recent Paștele Ortodox alături de familie, o ocazie de bucurie și apropiere în aer liber. Nimeni nu s-ar fi gândit că aceste momente fericite ar fi fost ultimele alături de el. Constantin, originar din Târgu Jiu, România, s-a stabilit în Italia acum cinci ani și locuia într-o fermă din Fara d'Adda, lucrând ca zidar, scrie presa străină. 

Evenimentele din noaptea tragică au fost surprinse de camerele de supraveghere, care l-au surprins pe tânărul Constantin trecând gardul unui teren ecologic și intrând într-un tomberon. Familia sa a decis să repatrieze trupul neînsuflețit în orașul natal pentru înmormântare, iar procurorul adjunct a dispus deschiderea unui dosar pentru a investiga circumstanțele exacte ale morții sale.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel