Un român amenința că se aruncă pe un stâlp de peste 20 de metri, la Brașov: „Iubesc românii, nu mai vreau să plec din țara mea“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un român de 29 de ani din Brașov s-a urcat pe un stâlp care aparține CFR și amenința că se aruncă. În urmă cu ceva timp, același bărbat se urcase pe un panou publicitar amenințând că se aruncă, din cauza unor probleme de familie, dar a fost convins de negociatori să renunțe. Și de această dată, bărbatul a coborât rapid. 

După doar câteva minute de când s-a urat pe stâlp care aparține CFR și are peste 20 de metri înălțime, bărbatul a fost convins de polițiști să coboare.

Același tânăr, de 29 de ani, a comis o faptă similară în urmă cu doar 2 săptămâni. Atunci bărbatul se urcase pe un panou publicitar de peste 30 de metri înălțime, motivând probleme familiale.

De această dată, reporterii sosiți la fața locului l-au întrebat care a fost motivul care l-a determinat să recurgă la acest gest. Tulburat, bărbatul a venit cu explicații incoerente și năucitoare: „Sunt mulți tineri care folosesc etnobotanice. Dar m-am gândit la o afacere și mai mare. Îmi doresc o scenă, iubesc scena, iubesc românii, nu mai vreau să plec din țara mea“, a apucat să spună bărbatul, înainte de a fi dus către o ambulanță sosită la fața locului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel