Un preot călugăr îl ÎNJURĂ pe Iohannis și AMENINȚĂ enoriașii: „Vă scot dinții!” (VIDEO)

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Un preot călugăr care ar sluji la mănăstirea argeșeană Cotmeana își amenință cu bătaia enoriașii, dacă mai vorbesc în timpul slujbei. Vajnicul slujitor al Domnului nu uită nici de președintele României, Klaus Iohannis, pe care îl înjură și jignește, se arată într-o înregistrare apărută în mediul online. 

Preotul nu se sfiiește să amenințe credincioșii în vârstă, ci și copiii care-l deranjează, anunță Antena 3.

„Dobitoci. Mergeţi, fraţilor, în pădure şi puneţi-vă ştreangul şi la revedere. Că, oricum, vă aşteaptă iadul. Deci la Cotmeana nu se vorbeşte în biserică! Fiţi atenţi că vă dau peste bot şi vă scot dinţii. Jucaţi-vă cu mine. Băga-ţi-vă minţile în cap. Nu vă place ce vă învăţ. vă rog să nu veniţi aici. Eu ştiu să slujesc şi singur. Am venit să ne rugăm şi vorbim ca proştii”, spune preotul.

 

Reacția Patriarhiei

 

Patriarhia a reacționat la apariția înregistrării, prin vocea purtătorului de cuvânt, Vasile Bănescu.

„Dacă înregistrarea se dovedește a fi una veridică, deși conținutul ei pare incredibil, ea denunță un derapaj grav, impardonabil pentru un cleric. Dacă se va dovedi ca este real, un asemenea „personaj" nu reprezintă in niciun fel vocea și clerul Bisericii Ortodoxe Române (pe care le compromite), ci un caz de trista, revoltătoare ratare vocațională și un caz de involuție deviantă a limbajului.

Autoritatea ecleziastica locală va trebui sa investigheze cazul și situația semnalate, urmând ca ulterior sa comunice rezultatul anchetei efectuate”, a declarat Bănescu.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel