Un polițist A ARESTAT doi copii de 6 ANI. Anchetat pentru că a încătușat și transportat ca pe criminali o fetiță bolnavă

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Un viitor mire a încercat să jefuiască un magazin după ce a pierdut toți banii de nuntă în criptomonede
Un viitor mire a încercat să jefuiască un magazin după ce a pierdut toți banii de nuntă în criptomonede

Un polițist care era delegat să vegheze asupra securității unei şcoali primară din sudul Statelor Unite este cercetat pentru că a făcut exces de zel, ducând la arestare doi copii de șase ani pentru gesturi...puerile.

Un poliţist însărcinat cu securitatea la o şcoală primară din sudul Statelor Unite este cercetat disciplinar după ce a arestat doi copii în vârstă de 6 ani, au indicat luni superiorii săi. Agentul în rezervă Dennis Turner, repartizat la o şcoală din Orlando, statul Florida, a arestat doi elevi de şase ani în incidente separate, a precizat pentru France Presse poliţia locală, într-un comunicat.

Dacă despre primul copil nu se ştie nimic, despre al doilea, o fetiţă pe nume Kaia Rolle, bunica sa a declarat pe postul WKMG-TV că a fost arestată pentru că a lovit cu piciorul un adult în cursul unei dispute.

Bunica uneia dintre fetițele arestat a afirmat că a încercat zadarnic să-l descurajeze pe poliţist să-i aresteze nepoţica. „I-am explicat că are o problemă medicală, apnee în somn, pe care încercăm să o rezolvăm”, a spus ea.  Poliţistul mi-a răspuns: şi eu am apnee în somn şi nu mă port aşa. Niciun copil de şase ani nu ar trebui să fie în situaţia să spună cum i s-au pus cătuşe şi a fost transportat pe bancheta din spate a unei maşini de poliţie până la un centru pentru minori, ca să fie amprentat şi fotografiat”,  a relatat bunica fetiței.

Potrivit poliţiei din Orlando, vehiculul a făcut cale-ntoarsă înainte să ajungă la respectivul centru şi micuţa Kaia a fost readusă la şcoală, pentru că agentul Turner nu ceruse autorizaţiile obligatorii în vederea reţinerii de minori sub 12 ani. În schimb, celălalt copil a fost dus la centrul pentru minori, de unde a fost apoi predat părinţilor, întrucât şoferul nu ştia că nu existau autorizaţiile respective.

Agentul Dennis Turner a fost suspendat imediat, a mai menţionat poliţia din Orlando.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel