Un patron din Franța a oferit unei angajate drept cadou o casă: cel mai mare vis a devenit realitate

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Un patron din Franța a oferit unei angajate drept cadou o casă, cel mai mare vis a devenit realitate. Sursa - Pexels
Un patron din Franța a oferit unei angajate drept cadou o casă, cel mai mare vis a devenit realitate. Sursa - Pexels

Unii angajați speră la un bonus de sfârșit de an, iar alții care primesc o casă cadou. Patronul grupului BMV, cu sediul în Saint-Priest (Rhône), a oferit unuia dintre angajații săi o casă de 80 mp cu grădină în Saône-et-Loire.

Norocoasa angajată a ales proprietatea și a primit cheile de la „casa visurilor ei” pe 28 octombrie. „În ziua în care am primit-o, am fost copleșită de emoții. Nu mi-am putut da seama”, a spus femeia de cincizeci de ani pentru Le Progrès. Femeia nu și-ar fi imaginat niciodată acest „noroc de necrezut”: să primească o casă de la șeful ei. Visul ei cel mai mare s-a realizat.

 

O loterie pentru cea de-a 120-a aniversare a companiei

 

Femeia nu a primit casa pentru rezultate bune. Patronul companiei de transport și logistică a decis să organizeze o loterie pentru aniversarea a 120 de ani a companiei. Astfel, a decis să îndeplinească visul unui angajat.

Fiecare angajat a scris pe o foaie de hârtie ceea ce își dorea cel mai mult. Managerul de afaceri s-a angajat să realizeze una dintre ele. Femeia visa să aibă o casă. Prin urmare, compania i-a cumpărat casa mult visată, scrie 20minutes.fr.

„Știm că fiecare cent contează, dar nu am stabilit nicio limită. Am vrut să arătăm că lucrurile, care ni se par de neatins, pot deveni uneori realitate”, a spus patronul grupului BMV.

În categoria cu cele mai mari prime de Crăciun se află angajații din sectorul producției de petrol și gaze. Angajații vor primi o primă de Crăciun de 5.733 euro.

 

În Germania, unii muncitori vor primi o primă de Crăciun de 5.733 de euro

 

Multe companii din Germania acordă angajaților bonusuri de Crăciun încă din noiembrie. Cuantumul bonusului de Crăciun variază de la companie la companie, dar presa relatează că bonusul mediu de Crăciun anul acesta este în jur de 2.800 de euro.

Bonusul de Crăciun este de obicei un bonus special plătit în noiembrie sau la sfârșitul anului. Acesta este un plus la remunerația obișnuită, scrie kroativ.at.

În categoria cu cele mai mari salarii de Crăciun se află angajații din sectorul producției de petrol și gaze, unde prima de Crăciun este de 5.733 euro. Angajații din sectorul de prelucrare a uleiurilor minerale au un bonus de Crăciun ceva mai mic, de 5.586 euro.

În companiile germane renumite precum Mercedes, Bosch și Porsche, angajații au, de asemenea, dreptul la o primă de Crăciun.

La Bosch, salariul standard este de maxim în jur de 6.000 de euro. Acest salariu vine cu o primă de Crăciun de 3.300 de euro.

Citește mai multe AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel