Un morcov și un cartof pot face minuni dacă știi cum să le folosești. Un truc pe care îl foloseau bunicile tale cand erau tinere

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Un morcov și un cartof, pot face minuni dacă știi cum să le folosești. Un truc pe care îl foloseau bunicile tale cand erau tinere
Un morcov și un cartof, pot face minuni dacă știi cum să le folosești. Un truc pe care îl foloseau bunicile tale cand erau tinere

Dacă doriți să obțineți o piele fără riduri și radiantă într-un mod natural, soluția este disponibilă în ingredientele naturale de zi cu zi pe care le folosiți acasă. Bunicile tale nu aveau acces la tot felul de creme și cu toate acestea, nu aveau riduri, iar tenul lor radia. Masca din morcov și cartof poate fi folosită pe toate tipurile de ten, fără teama de efecte secundare.

Cartoful și morcovul te pot ajuta să obții un ten cu o nuanță uniformă dacă aplici masca regulat. Această combinație este, de asemenea, o mască anti-îmbătrânire excelentă și, prin urmare, oferă și pielii tale un aspect tineresc. Așadar, haideți să vedem cum se prepară și se folosește această mască.

 

Care sunt beneficiile cartofului asupra pielii? 


- Masca de față cu cartofi funcționează bine pentru iluminarea pielii. Sucul de cartof poate fi folosit pentru a ilumina pielea în mod natural, datorită prezenței unei enzime, care are proprietăți naturale de albire. 

- De asemenea, folosirea sucului de cartofi ca clătire zilnică a feței poate ajuta, de asemenea, la prevenirea petelor și a coșurilor. 

- Cartoful este excelent pentru a combate toate semnele de îmbătrânire. Prezența antioxidanților bogați și a vitaminei C în cartofi poate ajuta la prevenirea apariției ridurilor. 

- Aplicarea sucului de cartofi sub ochi ajută la prevenirea cearcănelor. Alternativ, este suficient să tai felii de cartofi și să le așezi peste ochi timp de 20 de minute și să le clătești cu apă rece.  

- În afară de curățarea feței, dacă aveți o piele uscată, cartoful funcționează bine atunci când este amestecat cu iaurt și folosit ca mască, deoarece reface pielea uscată. 


Cum ajută morcovul întinerirea pielii


- Morcovii au din abundență vitamina A și alți antioxidanți care protejează împotriva diferitelor probleme ale pielii și ajută la menținerea unui ten sănătos. Vitamina C și antioxidanții din masca de morcovi pot ajuta la conferirea pielii tale strălucirea și luminozitatea necesare. 

- Atunci când sunt consumați intern și când sunt aplicați pe piele sub formă de mască, morcovii sunt eficienți în prevenirea petelor și cicatricilor. 

- Abundența de vitamina C din morcovi ajută la producția de colagen, contribuind astfel la îmbunătățirea elasticității pielii. De asemenea, previne ridurile și îmbătrânirea prematură a pielii. Morcovii previn, de asemenea, pigmentarea și oferă pielii un tonus uniform. 

- Conținutul de beta-caroten din morcovi îi face foarte prietenoși cu pielea. Atunci când este consumat intern, nutrientul este transformat în vitamina A, care ajută la repararea țesuturilor pielii, oferind protecție împotriva razelor solare. Consumul de suc de morcovi, de fapt, acționează ca un blocant solar natural pentru piele. 

- Morcovii ajută la tratarea diferitelor afecțiuni ale pielii, cum ar fi acneea, dermatitele, erupțiile cutanate etc., care sunt altfel cauzate de o deficiență de vitamina A. Mai mult, măștile cu morcovi sunt excelente pentru vindecarea tăieturilor, rănilor și inflamațiilor. 


Beneficiile apei de trandafiri 


- Folosirea apei de trandafiri în această mască de față oferă o mulțime de beneficii pentru piele. Pe lângă faptul că oferă o piele strălucitoare și un ten uniform, reduce părul facial și acneea. 

- Apa de trandafiri, atunci când este folosită în această mască, contribuie la menținerea sănătății pielii. Îți uniformizează tonusul pielii și strânge porii. 

- Apa de trandafiri, de una singură, este un tonic care iluminează pielea, iar atunci când este folosită împreună cu alte ingrediente de iluminare a pielii din această mască, vă oferă un ten deschis și fără cusur.

 

Macă de față anti-îmbătrânire a pielii - Ingrediente


- 1 morcov de mărime medie 

- 1 cartof de mărime medie 

- 1 linguriță de apă de trandafiri 

 

Macă de față anti-îmbătrânire a pielii - Mod de preparare

 

- Se curăță cartoful, se macină cartoful și morcovul împreună pentru a forma o pastă groasă și se transferă într-un bol. 

- Adăugați apa de trandafiri în pastă și amestecați bine ingredientele.


Cum se aplică:

- Aplicați pasta în mod uniform pe față și pe gât. 

- Lăsați-o să acționeze timp de 20 de minute, clătiți masca și uscați-o prin tamponare. Frecvența de aplicare: Ingredientele din această mască sunt suficient de blânde pentru o utilizare zilnică. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel