Un militar a MURIT în timpul pregătirii paradei de 1 Decembrie

Gabriel Nuță-Stoica |
Data actualizării: | Data publicării:

Un militar a murit, vineri, la Alba Iulia, în timpul descărcării unor tancuri pentru parada de 1 Decembrie.

Un militar şi-a pierdut viaţa, vineri, în gara din Alba Iulia, după ce s-a electrocutat în timpul descărcării unor vehicule militare pentru parada din 1 Decembrie.

Imaginile filmate de martorii oculari surprind momentul în care colegii militarului strigă disperaţi să fie oprit curentul.

Potrivit unui martor, când militarul a ieşit din tancul aflat în convoi pe linia de cale ferată, s-a produs un arc electric şi s-a auzit "o bubuitură".

"A fost aruncat ca o păpuşă", a spus acesta.

La faţa locului au ajuns echipajele SMURD, însă acestea nu au putut să facă nimic pentru salvarea militarului. Zona a fost securizată de către Poliţie, iar ancheta a fost preluată de către Parchetul Militar.

Convoiul cu vehicule militare urma să participe la parada de 1 Decembrie de la Alba Iulia.

UPDATE

Militarul care a murit vineri, după ce a fost electrocutat în gara din Alba Iulia, lucra de 11 ani în Ministerul Apărării Naţionale şi a avut o misiune în Afganistan.

Potrivit unui comunicat transmis AGERPRES de MApN, plutonierul Alexandru Orosz avea 33 de ani şi era angajat ca mecanic conductor la Complexul antiaerian Gepard din cadrul Batalionului 3 Apărare Antiaeriană "Potaissa".

Militarul, care debarca tehnica militară ce urmează să participe la ceremonia de 1 Decembrie, s-a electrocutat de la reţeaua de înaltă tensiune a căii ferate în timp ce efectua manevre pe tehnica aflată pe platforma feroviară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel