Un greu din PSD se întoarce împotriva lui Dragnea. Laude pentru Firea

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Ministrul Lucian Șova pare să se întoarcă împotriva lui Liviu Dragnea după ce a fost remaniat din funcție în cadrul Comitetului Executiv al PSD. Mai mult decât atât, el s-a prezentat astăzi pe șantierul Autostrăzii A3 și a lăudat acțiunile Gabrielei Firea. 

Lucian Șova pare să îngroașe rândul miniștrilor care se întorc împotriva lui Dragnea după ce sunt dați afară din funcții importante. 

Încă în funcția de ministru al Transporturilor, Lucian Șova a venit în această dimineață pe Autostrada A3, a cărei inaugurare era programată pentru 1 decembrie. Deși a fost remaniat, acțiunea sa este una cu adevărat surprinzătoare, mai ales că la începutul mandatului a spus că un ministru nu trebuie să se plimbe pe șantiere. Pentru ca surpriza să fie completă, Șova a avut cuvinte de laudă la adresa Gabrielei Firea. 

"Din păcate, nu este o chestiune doar de vreme. Sunt foarte nemulțumit de modul în care antreprenorul de pe acest lot își îndeplinește obligațiile și nu doar aici, și în alte segmente unde mai are contracte cu CNAIR. Sunt pregătit să iau cele mai severe măsuri împotriva antreprenorului care de fapt nu minte compania, nu minte ministerul, ci îi minte pe români. (...) Cred că acest antreprenor a întâmpinat probleme de lene și de slabă organizare, pentru că nu au mai fost probleme birocratice, aici lucrarea trebuia să fie gata de asta vară. În ceea ce privește descărcarea de trafic, având în vedere că doamna primar general Firea a făcut o vizită săptămâna trecută si se implică foarte ferm în luarea unor măsuri de rezolvare cel puțin parțială a problemelor care vor fi generate de acest trafic, am speranța că poate până în primăvară lucrurile vor evolua de o manieră pozitivă astfel încât tot fluxul de automobile care vor veni și vor pleca pe autostradă să circule de o maniera rezonabilă," a spus Lucian Șova. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel