Un bărbat s-a înecat în Lacul Vida din Bihor, după ce a căzut din barcă

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:

Un bărbat, în vârstă de 34 de ani, a murit în apele Lacului Vida din comuna Dobreşti. Bărbatul a căzut, joi seara, dintr-o barcă. Pompierii ISU l-au căutat timp de câteva ore, până după lăsarea întunericului. Militarii au reluat căutările, vineri dimineaţa, și i-au găsit trupul neînsufleţit la o adâncime de circa 4 metri. 

"În data de 29 iulie a.c., în jurul orei 18.35, ISU BH a fost anunțat că un bărbat a dispărut în apele Lacului Vida, din comuna Dobrești, apelantul precizând faptul că acesta a căzut dintr-o barcă. La fața locului au fost mobilizați pompierii militari din cadrul Secției Beiuș, din care unul de căutare/salvare de la înec și unul de prim ajutor calificat. Pompierii au acționat cu barca din dotare pentru căutarea bărbatului, până la ora 22.05", a transmis mr. Camelia Roşca, purtătorul de cuvânt al ISU Crişana.

Reprezentanta ISU Crişana a revenit cu informaţii potrivit cărora bărbatul a fost găsit înecat, relatează ebihoreanul.ro. "În jurul orei 09.00, pompierii militari din cadrul Secției Beiuș au găsit, la aproximativ 25 de metri de malul lacului, la o adâncime de circa patru metri, trupul neînsuflețit al bărbatului, în vârstă de 34 de ani", a informat mr. Roşca.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel