Un bărbat a înotat 12 ore pentru a se salva, după ce elicopterul său s-a prăbușit: „Nu a venit vremea să mor”

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Un ministru a înotat 12 ore pentru a se salva, după ce elicopterul său s-a prăbușit. Nu a venit vremea să mor
Un ministru a înotat 12 ore pentru a se salva, după ce elicopterul său s-a prăbușit. Nu a venit vremea să mor

Un ministru din Madagascar spune că a înotat timp de 12 ore pentru a-și salva viața după ce elicopterul în care se afla s-a prăbușit în mare, în timpul unei misiuni de salvare, relatează BBC.

„Nu a venit vremea să mor”, a spus ministrul pentru poliție, Serge Gelle, aflat pe o targă. Alți doi oficiali care călătoreau cu el în elicopter au supraviețuit de asemenea accidentului.

Elicopterul s-a prăbușit în timpul unei operațiuni de salvare în nord-estul țării, unde se scufundase o navă de pasageri. Cel puțin 39 de persoane au murit în acel accident, potrivit oficialilor din Madagascar.

Președintele țării, Andry Rajoelina, a postat pe Twitter un mesaj de condoleanțe pentru victime și i-a lăudat pe Gelle și ceilalți doi ofițeri care au reușit să se salveze din accident, transmite Digi24.ro.

 

„Sunt în viață și sunt bine...”

 

Cauzele prăbușirii elicopterului nu sunt cunoscute. Gelle, în vârstă de 57 de ani, a spus că după accident a înotat de la „7:30 seara până la 7:30 dimineața”, când a ajus în orașul Mahambo de pe coastă. El a spus că nu are răni, dar că îi este frig.

„Aș dori doar să difuzați acest videoclip pentru ca familia mea să-l vadă, să vadă și colegii mei și membrii guvernului. Sunt în viață și sunt bine”, le-a spus Gelle oamenilor din Mahambo.

Șeful poliției din Madagascar, Zafisambatra Ravoavy, a spus că Gelle a folosit unul dintre scaunele elicopterului ca dispozitiv de plutire.

„Întotdeauna a avut o rezistență deosebită la sport și a păstrat acest ritm ca ministru, la fel ca un tânăr de 30 de ani. Are nervi de oțel”, a spus Ravoavy. Gelle a lucrat în poliție timp de trei decenii înainte de numirea sa, în august, ca ministru.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel