Un bărbat a fost arestat după ce s-a urcat dezbrăcat pe o mașină de poliție și a început să danseze în fața agenților. VIDEO

Alexandra Curtache |
Data actualizării: | Data publicării:
IGPR: Român condamnat în Marea Britanie la 11 ani şi 8 luni de închisoare pentru exploatare sexuală / sursa foto: Flickr.com
IGPR: Român condamnat în Marea Britanie la 11 ani şi 8 luni de închisoare pentru exploatare sexuală / sursa foto: Flickr.com

Un bărbat dezbrăcat a început să dansează pe o mașină de patrulare în fața polițiștilor nedumeriți pe Walk of Fame de la Hollywood. Acesta a fost arestat pentru vandalism.

Un bărbat a fost filmat în timp ce dansa dezbrăcat deasupra unei mașini de poliție pe emblematicul Walk of Fame din Hollywood, în Los Angeles, vineri dimineață, la doar 7:00, conform Daily Mail.

Bărbatul, în vârstă de 38 de ani, s-a urcat pe mașina de poliție în apropierea intersecției și a ignorat cererea polițiștilor de a coborî, alegând în schimb să danseze.

Patru ofițeri pot fi văzuți înconjurând mașina în timp ce Benny Martinez începe să bată din picioare în timp ce strigă înjurături urmate de: "Mă auziți?

El se agită - în ciuda faptului că nu se asculta muzică - înainte ca un ofițer de poliție să închidă ușa vehiculului cu piciorul.

Lecție de viață de la proprietara unei cafenele. Ce mesaj emoțonant îi transmite aceasta unui hoț care i-a jefuit magazinul

 

Ofițerii au cerut întăriri pentru a-l da jos din mașină

 

Ofițerii au cerut întăriri pentru a-l da jos din mașină după ce acesta a început să o vandalizeze, în cele din urmă el dând cu piciorul pe geamul din spate al mașinii. 

Martinez, a fost în cele din urmă luat în custodie și plasat în partea din spate a unui vehicul de patrulare.

Clipul a fost încărcat inițial pe Instagram de către Travis Canby, care a pus o legendă la postare: "M-am trezit cu acest Zombie făcând elicopterul deasupra unei mașini de poliție", împreună cu ora "7:14AM" atașată peste videoclip.

Poliția din Los Angeles a precizat într-un comunicat: "Ofițerii au continuat să folosească tehnici de dezescaladare, iar suspectul a coborât în cele din urmă și a fost luat în custodie fără incidente sau folosirea forței.

'Ofițerii au încercat să coboare geamul pentru a preveni daunele. În timp ce fereastra era coborâtă, suspectul a lovit-o cu piciorul, provocând spargerea ei'.

Martinez a fost dus la secția de poliție din Hollywood și citat pentru vandalism minor, fiind ulterior eliberat.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel