Un afacerist ROMÂN, dezvăluiri-ȘOC: Italieni, dispuşi să declare că fiica lui Dincă din Caracal le-a propus să le facă rost de fete

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Un arădean, fost angajat şi partener de afaceri al italianului cu care fiica lui Gheorghe Dincă ar fi avut o relaţie de concubinaj şi afaceri, susţine că o ştie bine pe femeie, care le-ar fi spus partenerilor săi de afaceri italieni că, dacă vor, le poate face rost de fete.

Nicolae Cilan susţine că partenerii lui din Italia sunt gata să depună mărturie în faţa autorităţilor în acest sens, potrivit Antena 3.

Daniela, fiica lui Gheorghe Dincă, a fost cercetată pentru furt după ce a delapidat farmacia veterinară din Timişoara în care lucra, apoi a plecat în Italia, unde a avut grijă de o bătrână, l-a cucerit pe fratele acesteia, un prosper om de afaceri italian cu care a venit în România, şi-a rezolvat problema dosarului penal pentru furt, iar după moartea italianului care a cumpărat în România un domeniu de vânătoare şi peste 2.500 de hectare de teren, femeia a preluat afacerea din România a italianului.

Citește și Italia. Bari, orașul unde ar fi locuit Dincă, raiul traficanților. Copii și tinere din România, obligați să se prostitueze

„Lui Albiero îi plăcea mult să vâneze. Când a venit prima dată în România, a fost pe un domeniu să vâneze şi şi-a manifestat dorinţa să achiziţioneze un domeniu de vânătoare. Prin cercul de prieteni pe care îl aveam am întrebat şi nu mai ştiu care dintre prieteni mi-a recomandat Artemis Montana. I-am prezentat domnului Albiero pretenţiile pe care le au cei de la Artemis Montana şi până la urmă le-a dat o sumă de bani ca să cumpere acest domeniu de vănătoare, care a rămas tot pe numele celui de la care l-a cumpărat. Domnul Albiero putea să devină proprietar, doar că banii plătiţi nu au fost chiar curaţi", povesteşte Nicolae Cilan pentru Adevărul.

Citește și Mărturii ȘOCANTE despre Dincă. Ar fi OBLIGAT ROMÂNCE să se PROSTITUEZE în Italia. Le ademenea că vor fi BADANTE

„Mi-au spus asociaţii mei că Daniela le-a propus ca dacă au nevoie de ceva să apeleze tot timpul cu încredere că le găseşte tot ce le trebuie. Chiar am discutat problema cu ei şi mi-au spus că sută la sută vor să depună mărturie. Unul dintre asociaţi mi-a confirmat că în ultimul timp a văzut-o cu fete tinere prin Italia. Nu ştiu în ce scop. Am auzit şi mi s-a confirmat că la diverşi italieni care veneau la vânătoare (n.r. în judeţul Arad) li se aduceau fete. Vă spun sincer. Italienii când vin în România vin să facă afaceri şi la fete", a mai adăugat Cilan pentru sursa citată.

Citește și Primele concluzii după verificările lui Dincă în Italia. ANUNȚ oficial de la șeful DIICOT

Daniela Dincă, fiica lui Gheorghe Dincă, a fost contactată de ziarul „Adevărul" pentru a exprima un punct de vedere referitor la cazul fetelor răpite la Caracal, Alexandra și Luiza. Ea a refuzat inițial să comenteze cazul, dar a spus că, în cel mult două zile, familia Dincă va exprima un punct de vedere.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel