Ultimii la performanțe, primii la beneficii: Bugetarii vor primi din nou vouchere de vacanță

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Constantin Daniel Cadariu, Ministrul Antreprenoriatului și Turismului, a declarat, miercuri seară, că tichetele de vacanță pentru bugetari vor fi reintroduse, urmând a fi puse la dispoziția utilizatorilor pe suport magnetic. 

Tichete de vacanță noi vor fi pe suport magnetic, pe card, a declarat, miercuri seara, ministrul Antreprenoriatului și Turismului, Constantin Daniel Cadariu. Cadariu a spus, la TVR, că a prezentat OUG într-o primă lectură și are speranța ca la ședința de Guvern de vineri va fi adoptată această OUG.

„Are lucruri mai noi față de trecut: faptul că aceste vouchere vor fi prelungite pentru o perioadă 5 ani, din 2022 până la finalul anului 2026. Este o primă veste bună, atât pentru salariați (...), cât și pentru agenții economici din domeniul turismului, care vor știi a de an cum să-și facă planul de afaceri”, a spus Cadariu.

Ministrul a precizat că suma unui voucher este de 1.450 de lei, aceeași ca și până acum.

Cadariu a mai spus că a prevăzut ca tichetele emise în anii 2019 – 2020 să poată fi folosite pe toată durata anului viitor.

"A venit o propunere și din partea domeniului turistic, dar și din partea Ministrul Muncii de a limita până la jumătatea anului viitor valabilitatea acestor vouchere de vacanță”, a mai spus Cadariu.

Aceste tichete noi vor fi pe suport magnetic, pe card, mai simplu de folosit.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel