Ultimele mesaje ale lui Florin Cîțu și Ludovic Orban înainte de Congresul PNL

Bogdan Bolojan |
Data publicării:

„În mâinile fiecăruia dintre dumneavoastră stau soarta și viitorul partidului nostru și al României”, le transmite Ludovic Orban liberalilor, în timp ce Florin Cîțu postează un clip în care afirmă că, indiferent de ce se întâmplă cu partenerii din coaliție, programul de guvernare nu se schimbă.

„Dragi delegați care vă îndreptați astăzi spre Congresul Partidului Național Liberal de la Romexpo, vă doresc drum bun, să aveți grijă de voi și să ajungeți cu bine la București. Vă îndemn să cumpăniți bine asupra deciziei pe care o veți lua la Congres! În mâinile fiecăruia dintre dumneavoastră stau soarta și viitorul partidului nostru și al României.Doar voi, membrii Partidului Național Liberal, aveți puterea de a hotărî, fără niciun fel de constrângere sau intimidare! Să ne vedem sănătoși”, a scris Ludovic Orban pe Facebook.

Cîțu, mesaj despre reforme, investiții și transparentizare

 

Contracadidatul său, Florin Cîțu, a ales să posteze un clip în care vorbește de nevoia României de reforme și investiții, dar și de nevoia PNL de transparentizare.

„Propun un management pe care l-am făcut toată viața. Niciodată nu am luat decizii singur, iau decizii în echipă. Vreau să fie transparente deciziile și de aceea voi propune ca BEX-ul, de exemplu, să fie online. Dezbaterile ar trebui să fie transparente, este foarte important partidul să fie unit după aceste alegeri și este foarte important pentru mine ca din prima zi după alegeri să începem împreună. PNL trebuie să se țină de cuvânt dacă vrea să câștige următoarele alegeri și de aceea eu aduc aminte de reformele pe care noi le-am promis și indiferent de ce se întâmplă cu partenerii din coaliție programul de guvernare nu se schimbă. Eu asta garantez - rămâne programul de guvernare”, spune Cîțu.

Congresul PNL are loc sâmbătă, la Romexpo, în prezența a aproximativ 5.000 de delegați, relatează Mediafax. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel