ULTIMĂ ORĂ. Dragnea i-a convocat pe Dăncilă și Teodorovici la sediul PSD

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

O discuţie importantă despre banii ţării va avea loc astăzi la sediul PSD.

Liviu Dragnea i-a convocat pe premierul României, Viorica Dăncilă, şi pe ministrul de Finanţe, Eugen Teodorovici, pentru a discuta despre proiectul de buget pe anul viitor, înainte ca acesta să fie aprobat de Guvern, informează Digi24.

Va fi o discuție extrem de importantă la sediul din Kiseleff la care se vor pune la punct ultimele detalii legate de bugetul pentru anul 2019.

Săptămâna viitoare urmează să fie aprobat acest proiect la Guvern, iar apoi va fi trimis către Parlament, acolo unde este nevoie de votul majorităţii pentru a fi adoptat.

Pe lângă preşedintele partidului, premier şi ministrul de Finanțe, la întâlnire va fi prezent și consilierul prim-ministrului, Darius Vâlcov, care de altfel a participat la majoritatea întâlnirilor la care au fost abordate teme economice.

Tot legat de bugetul pentru anul 2019, potrivit informațiilor Digi24, Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu au stabilit să aibă o listă comună de priorităţii la capitolul investiţii. De altfel, partenerii de coaliţie au avut o discuţie la care a fost dezbătut și acest subiect în urmă 4 zile, tot la sediul central al PSD.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel