UDMR nu vrea taxa pe lăcomie a PSD. Ce propune

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

UDMR nu este de acord cu așa numita taxă pe lăcomie a guvernului Dăncilă-PSD. Declarația a fost făcută de liderul formațiunii, Kelemen Hunor.

Kelemen Hunor consideră că Parlamentul trebuie să respingă ordonanţa numprul 114, care care a introdus taxa pe lăcomie, sau să amâne termenul intrării în vigoare cu un an pentru a putea fi dezbătută pe larg.

“Să existe o dezbatere despre acest subiect. Putem să adoptăm o decizie până în 30 iunie și să spunem că această decizie intră în vigoare la data de 1 ianuarie 2020, iar atunci toată lumea poate să-și facă treaba cinstit. Există o jumătate de an la dispoziția tuturor, începând de la sectorul bancar, până la cea mai mică firmă sau cel mai mic întreprinzător, să se pregătească pentru modificări. Altfel, va fi un haos din această decizie, tot anul va fi un haos, deci prima noastră propunere este să uităm de ea (de OUG – taxa pe lăcomie), să fie respinsă de Parlament sau să respingă intrarea în vigoare și să o dezbatem profund până la data de 30 iunie.”, a afirmat liderul UDMR pentru postul în limba maghiară Erdely TV.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel