Tudorel Toader, război pe față cu Augustin Lazăr. Replică tăioasă

Narcis Popa |
Data publicării:

Tudorel Toader a anunțat că pregătește o evaluare pentru procurorul general al României și nu contenește să-i dea replici tăioase oridecâte ori are ocazia. Astăzi, Toader spune că Augustin Lazăr se află într-o gravă eroare, analizând o replică dintr-o declarație a sa. 

"Sa ne cunoastem si sa ne respectam competentele !

Procurorul general ne transmite faptul ca" justitia este capabila sa isi indeplineasca rolul de a mentine echilibrul puterilor in stat" !
Procurorul general se afla intr-o grava eroare, plasand justitia, una dintre cele trei puteri, in afara puterilor statului, deasupra acestora !
In ipoteza in care una dintre cele trei puteri isi incalca limitele constitutionale, echilibrul se restabileste de catre CCR, prin solutionarea conflictelor juridice de natura constitutionala !
In conditiile in care puterea judecatoreasca a fost parte a unor astfel de conflicte, este lesne de inteles ca nu isi poate judeca propria cauza !" este mesajul lui Tudorel Toader. 

Reamintim că Augustin Lazăr urmează să fie evaluat de ministrul Justiției, care va decide dacă va rămâne în funcție, însă rezultatul este previzibil din prisma duelului deschis dintre cei doi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel