Tudorel Toader: Augustin Lazăr nu a fost supus niciunei evaluări

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Tudorel Toader trebuie să comunice  rezultatul evaluării pe care i-a făcut-o procurorului general Augustin Lazăr. Dar, într-o postare pe Facebook Toader a scris că până acum, procurorul general nu a fost supus niciunei evaluări.

„CSM a transmis către MJ situaţia evaluărilor procurorului general! PS: nu a fost supus niciunei evaluări!”, a scris ministrul Justiţiei, Tudorel Toader pe  Facebook.

În 25 august Toader a anunţat tot pe Facebook, că declanşează procedura legală pentru evaluarea activităţii manageriale a procurorului general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Augustin Lazăr.

Ministrul Justiției a fost întrebat  dacă ia în calcul revocarea din funcţie a lui Augustin Lazăr, Toader a spus că nu vrea să înceapă cu concluzia, ci aşteaptă întâi toate argumentele.

Aţi pus o întrebare fără răspuns. V-am spus că nu încep cu concluziile şi după-aia argumentele. Întâi vom vedea care sunt argumentele finale şi concluzia va rezulta din argumente”, a declarat Tudorel Toader

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel