Tudor Chirilă: PSD, atac la siguranța națională?

StiriDiaspora Team |
Data publicării:
Foto Facebook
Foto Facebook

Tudor Chirilă scir din nou pe pagina personală de Facebook despre promisiunile neonorate ale PSD. După medici, care au fost mințiți, urmează alții, scrie Chirilă care spune că populația ar trebui să fie solidară cu aceștia, în cazul în care se decid să iasă în stradă să protesteze.

”Mai tineti minte cresterile salariale PSD din sanatate? Ca ziceau ca ii aduc pe medici la nivel european? Hai ca nu e greu, era acum cateva luni. Luati de aici. Intre timp ei nu stau chiar degeaba, (C)iordache merge inainte cu legea care sterge interdictiile ANI aplicabile parlamentarilor in perioada 2007-2013. Astia nu vor DECAT sa fure si ne-o demonstreaza zilnic. Cand medicii vor iesi in strada in mod normal populatia ar trebui sa fie langa ei. Nu de alta, dar tre sa fii orb sa nu realizezi ca dupa medici urmeaza alte categorii profesionale. Doar ca n o sa iasa nimeni langa medici pentru ca asa suntem noi egoisti, ne “descurcam”, nu ne atinge pe noi. Solidaritatea este o forma inteligenta de egoism. Alte popoare au realizat asta mai demult.

PS. Cand faci totul ca sa ii obligi pe medici sa plece din tara, asta nu e atac la siguranta nationala? In curand mandri ca suntem romani va fi mandri ca suntem bolnavi. Gaseste PSD un avantaj si in boala”, a scris Tudor Chirilă, pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel