Tudor Chirilă cheamă ROMÂNII din nou în STRADĂ: „Cu o duminică nu se face primăvara. Știm asta, de doi ani”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Tudor Chirila
Tudor Chirila

Artistul Tudor Chirilă a transmis un mesaj, în urmă cu scurt timp, spunând că magistrații au nevoie de susținerea noastră în aceste proteste și în această luptă împotriva OUG 7 care modifică legile justiției. Chirilă spune că fără sprijinul românilor nu se va rezolva nimic și protestele ar trebuie să se încheie atunci când OUG 7 va fi abrogată. 

„Magistratii au nevoie de sustinerea noastra. Atat de simplu. Chiar daca protestul lor este in al douasprezecelea ceas, nu ar trebui lasati singuri. Tentatia este sa gandesti ca daca ies ei si daca nu mai intra in tribunale se va rezolva ceva.

Nu, fara sprijinul cetatenilor nu se va rezolva. Traim un vis urat cu un prim ministru slugarnic, fara nicio competenta reala, incapabil sa se exprime in limba tarii pe care o slujeste, la mana unui lider de partid de hoti.

Citește și Tudor Chirilă: „Eu am sa ies în stradă. Dragnea conduce țara mea, nu țara lui"

Protestele fata de ordonanta 7 ar trebui sa se incheie cu abrogarea ei, pentru ca, intr- adevar, s-a mers prea departe. Iar abrogarea Ordonantei 7 nu ar trebui sa fie decat inceputul revenirii la normalitate, pentru ca nu trebuie sa uitam ce au facut cu codul de procedura penala, etc.

Daca justitia e pusa definitiv sub control politic inseamna ca urmatorul pas firesc va fi pumnul in gura care se exprima liber. De aceeaa protestele ar trebui sa continue. Cu o duminica nu se face primavara. Stim asta, de doi ani”, a scris Tudor Chirilă pe Facebook. 

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel