Ce i-a cerut Traian Băsescu lui Rareș Bogdan

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Rareș Bogdan a dezvăluit că fostul președinte Traian Băsescu urmărește emisiunea pe care o realizează. Jurnalistul a prezentat un mesaj primit de la Traian Băsescu în care îi sugerează să nu schimbe subiectul emisiunii. Era vorba despre cazul unui tânăr care s-a prezentat la un concurs organziat de Facultatea de Filosofie din cadrul Universității București, dar a înțeles că postul era pentru altcineva.

Gabriel Liiceanu a făcut această dezvăluire, iar tânărul filozof este Răzvan Ioan.

Acesta a afirmat, la „Jocuri de Putere”, că s-a simțit dezavantajat pentru că nu a urmat studii la Universitatea București, ci la alte facultăți cu renume de peste hotare.

După ce a prezentat cazul, Rareș Bogdan a dezvăluit că fostul președinte Traian Băsescu i-a trimis un mesaj să nu abandoneze această temă.

„Vă voi citi un mesaj cu care, de-a lungul timpului, cred că chiar în acest platou, am avut deseori lucruri care nu ne-au apropiat, să nu spun divergențe majore. Ei bine, mesajul dânsului îl citesc pentru că este unul foarte important. Și vine de la un om, repet, cu care, de-a lungul timpului, am avut războaie, dar, în acest domeniu, n-am cum să nu citesc mesajul. Este esențial. <<Nu abandonați tema din această seară, domnule Rareș Bogdan! Este infinit mai importantă pentru țara aceasta, decât subiectul Dragnea, care este unul dintre multele rebuturi ale învățământului românesc>>. O să vă șochez, o să vă uimesc. Știți cine a scris asta? Traian Băsescu”, a afirmat Rareș Bogdan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel