Tragedie în Italia! Arbitrul Daniele De Santis, ucis alături de iubita sa. „Suntem şocaţi!” 

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Daniele De Santis
Daniele De Santis

Fotbalul italian este în stare de şoc. Arbitrul Daniele De Santis, de 33 de ani, a fost găsit înjunghiat alături de iubit sa Eleonora Manta. Poliţia a demarat o anchetă pentru a-l identifica pe autorul crimei.

 

 

Arbitrul din Serie C (Lega Pro) şi-a pierdut viața în apartamentul său din Lecce, împreună cu partenera sa. Arbitrul a fost găsit înjunghiat la domiciliul lui din Lecce. Poliţiştii nu cunosc cauzele crimei, dar aceştia au fost alertaţi de vecinii cuplului. Oifţerii au găsit trupul arbitrului pe scările imobilului, în timp ce corpul inert al Eleonorei Manta a fost găsit în interiorul casei, scrie fanpage.it.

De Santis și-a început cariera de arbitru profesionist în 2017, când a debutat în Serie B ca al patrulea oficial într-un meci dintre Pisa și Benevento. „Suntem şocaţi. Încă știm foarte puțin despre caz. Ce pot să spun este că suntem în contact strâns cu familia și cu toți oamenii asociației”, a declarat Marcello Nicchi, directorul Asociației italiene a arbitrilor.

De Santis a arbitrat aproximativ 130 de jocuri în Serie C și Serie D. Miercurea aceasta, de fapt, urma să arbitreze meciul Coppa d’Italia dintre Monopoli și Modena.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel