Trafic de droguri în Italia: Cocaină ascunsă în jucăriile copilului. O româncă a fost arestată

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Captură impresionantă de droguri în București: Albanez prins cu cocaină în valoare de un milion de euro
Captură impresionantă de droguri în București: Albanez prins cu cocaină în valoare de un milion de euro

Într-o operațiune antidrog desfășurată în comuna Rocca Priora din regiunea Castelli Romani din Italia, ofițerii de poliție au arestat o femeie româncă de 33 de ani sub suspiciunea de trafic de droguri. Aceasta ar fi ascuns cocaina în jucăriile copilului ei. 

Cazul a fost dezvăluit după ce anchetatorii au efectuat activități de observare și supraveghere și au găsit o vilă care era utilizată ca bază de trafic de droguri. În timpul percheziției din interiorul locuinței, autoritățile au descoperit o cantitate semnificativă de cocaină ascunsă în jucăriile fiului mic al femeii. De asemenea, au fost găsite materiale de ambalare, un cântar de precizie și o sumă de peste 2.000 de euro.

 

Românca a fost arestată de urgență

 

Mama în vârstă de 33 de ani a fost reținută și plasată în arest sub acuzația de deținere în vederea traficului de droguri. Descoperirea drogurilor ascunse în jucăriile copilului a șocat și alarmat autoritățile și publicul. Acest incident ilustrează cât de ingenioși și inventivi pot fi traficanții de droguri în încercarea lor de a ascunde substanțele interzise.

Într-un alt caz de trafic de droguri în apropierea râului Sacco, pe Via Romana, în Colleferro, un cetățean albanez de 32 de ani a fost arestat. El a fost interceptat de ofițerii de poliție în timp ce efectua un schimb de droguri și bani în interiorul mașinii sale. În confruntarea cu autoritățile, bărbatul a încercat să se debaraseze de ambalaje aruncându-le sub o mașină. Cu toate acestea, poliția a recuperat ambalajele și a găsit cocaină, un cântar de precizie și o sumă de 1.100 de euro. Bărbatul a fost, de asemenea, arestat pentru infracțiuni legate de traficul de droguri.

Un alt caz similar s-a produs la Genzano, unde ofițerii secției de poliție locală au oprit un bărbat de 35 de ani în timp ce călătorea într-un autoturism. Bărbatul a fost nerăbdător în timpul controlului poliției, ceea ce a stârnit suspiciunile autorităților. O percheziție amănunțită a relevat că bărbatul avea ascunsă o cantitate de hașiș în rucsacul său. În plus față de hașiș, au fost descoperite și confiscate alte grame de hașiș, marijuana, o balanță de precizie, trei cuțite îmbibate în droguri, trei sticle de îngrășământ și șapte ghivece cu inflorescențe de marijuana. Bărbatul de 35 de ani a fost, de asemenea, arestat și plasat în arest la domiciliu după ce cazul său a fost examinat de un judecător.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel