Tot mai mulți turiști străini ajung în Constanța: "Sunt prețuri mai mari ca la Monaco!"

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:

Odată cu începerea sezonului estival, tot mai mulți turiști străini ajung în Constanța. 

Sezonul estival este în toi și, chiar dacă operatorii economici au precizat că situația nu este una tocmai roz pe litoral, din cauza vremii și a războiului din Ucraina, care ar alunga turiștii, iată că, totuși, orașul de la malul mării începe să fie vizitat. În cursul zilei de joi, 16 iunie, piața Ovidiu a fost plină, încă de la primele ore ale dimineții, de turiști străini, însoțiți de ghizi. ”Prețuri de Monaco”, le spuneau ghizii, amuzați, potrivit publicației locale Replica.

Încă de la primele ore ale dimineții, când angajații localurilor din Piața Ovidiu abia se apucaseră să șteargă mesele de praf, turiștii străini, fresh, erau încolonați frumușel și se plimbau însoțiți de ghizi. Grupurile erau delimitate de cifre, iar turiștii, mai toți în vârstă, erau fascinați de zonă, fotografiind de zor. Ghizii le-au explicat semnificația zonei, printre date exacte fiind strecurate și glume. Sau… nu? ”Prețuri de Monaco în zonă”, au fost cuvintele surprinse.

În primă fază, oamenii au crezut că este vorba despre o navă de pasageri care a făcut escală la Constanța, însă nu a fost așa. Cel mai probabil, potrivit informațiilor noastre, excursia a fost organizată cu autocare.

În ceea ce privește situația navelor de pasageri care vor sosi în Portul Constanța, numărul acestora se ridică la 20 pe 2022. Au fost mai multe programate, însă au tot fost anulate cursele.

Următoarele nave de pasageri, care sosesc la Constanța, fluviale, sunt așteptate pe 17 iunie, 19 iunie și 30 iunie, sub pavilion Austria Malta și Germania, mai scrie sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel