Tort delicios de post. Rețeta blatului din doar 4 ingrediente

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
tort de post
tort de post

Tort delicios de post. Rețeta blatului din doar 4 ingrediente. Postul nu trebuie să ne împiedice să savurăm deserturi gustoase. Îți Vă propunem azi rețeta unui tort de post, care este atât de gustos, încât îl vei prepara și în perioadele în care nu se ține post. Pentru blatul său nu vei avea nevoie de mai mult de 4 ingrediente, iar metoda de pregătire este foarte simplă și ușoară. 

Tort delicios de post. Rețeta blatului din doar 4 ingrediente. Ingrediente.

 

350 g de iaurt de soia;

½ cană de zahăr brun;

1/3 cană de făină

un plic de praf de copt

 

Ingrediente pentru cremă: 

 

1 cană de margarină vegană, din soia;

60 g zahăr pudră;

½ cană de lapte de cocos;

1 linguriță de esență de vanilie.

Vezi și: Prăjitură cu morcov și mere, de post - rețeta simplă 

Tort delicios de post. Rețeta blatului din doar 4 ingrediente. Mod de preparare 

 

Preîncălzește cuptorul la 180 de grade Celsius. Un vas se tapetează cu hârtie de copt. Iaurtul de soia se amestecă cu zahărul într-un bol. Apoi încorporează treptat făina și praful de copt.

Dacă ți-a plăcut rețeta de Tort delicios de post. Rețeta blatului din doar 4 ingrediente, s-ar putea să îți placă și rețeta Pizza de casă, cu blat pufos din cartofi fierți. Rețeta de post din caietul gospodinelor din Italia. Ingredientul secret care o face delicioasă

Puneți aluatul în tava pregătită și dați-l la cuptor pentru 30 de minute. Blatul este gata când trece testul scobitorii. Scoateți blatul de tort din vas și lăsați-l la răcit.

Cremă de cocos pentru tortul de post

Cu ajutorul mixerului se bate bine margarina vegană până capătă o textură pufoasă. Încorporează zahărul pudră. Adaugă și laptele de cocos și esența de vanilie. Bate cu mixerul până când obții o cremă fină. Crema se dă la rece, în frigider, timp de 30 de minute.

Acum este timpul să montăm tortul. După ce că blatul s-a răcit complet, tăiați-l pe orizontală, în 2 sau 3 straturi. Între straturi, puneți uniform crema. Deasupra, după ce acoperi cu un strat generos de cremă, tortul poate fi ornat cu merișoare, căpșune sau  nuci și alune. Tortul se dă la frigider cel puțin o jumătate de oră. Poftă bună.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel