Tort atomic, fără zahăr. Rețeta lui chef Iulian Olaru, fost concurent la Chefi la Cuțite (VIDEO)

Tort atomic, fără zahăr. Rețeta lui chef Iulian Olaru, fost concurent la Chefi la Cuțite
Tort atomic, fără zahăr. Rețeta lui chef Iulian Olaru, fost concurent la Chefi la Cuțite

Tortul atomic este un desert fără zahăr adăugat care se pune într-o formă specială din silicon pe care, potrivit lui chef Iulian Olaru, nu o găsiți în România.

Chef Iulian Olaru susține că în interiorul tortului atomic este o pralină crocantă de napolitane cu ciocolată cu lapte, un piure de fructe de pădure și mousse de ciocolată, cu ciocolată 76% unt-cacao.

După ce se scoate din forma de silicon specială, tortul se ornează cu un spray care conține ciocolată cu unt de cacao comestibilă și zmeură dată prin pudră de argint. 

Iulian Olaru a locuit 23 de ani în Italia. Povestea lui este demnă de un scenariu de film! A cumpărat o fabrică şi un restaurant, dar s-a angajat spălător de vase ca să devină mai apoi bucătar.

[citeste si]

Get it on App Store Get it on Google Play


  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy