Toaleta va fi mereu parfumată și strălucitoare: iată soluția care elimină și mirosurile neplăcute

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Toaleta va fi mereu parfumată și strălucitoare, iată soluția care elimină și mirosurile neplăcute. Sursa foto: freepik.com
Toaleta va fi mereu parfumată și strălucitoare, iată soluția care elimină și mirosurile neplăcute. Sursa foto: freepik.com

Renunță la zecile de produse pentru a curăța și a albi bine vasul de toaletă! Iată soluția rapidă și ieftină pentru a elimina mirosul și murdăria.

Cu toții ne dorim să avem baia curată și strălucitoare. Dar să te dedici treburilor casnice atunci când temperaturile ridicate sunt insuportabile este un coșmar și îți dorești să le termini cât mai repede.

Dar anumiți pași nu pot fi săriți și pentru a igieniza complet obiectele sanitare, dușul și chiuveta. Obiectele sanitare trebuie curățate zilnic. Dar cel mai enervant lucru este atunci când, în ciuda eforturilor, petele din toaletă persistă, provocând chiar și mirosuri neplăcute.

Consumă ceai din frunze de dafin pe stomacul gol. Nutriționiștii au confirmat 5 beneficii 

Pentru a rezolva problema nu este neobișnuit să te bazezi pe zeci de produse, crezând că sunt soluția la problemă. Dar în acest fel, cu siguranță, timpii de curățare se prelungesc considerabil.

Iată cum să ai toaleta mereu mirositoare și strălucitoare cu câteva trucuri. Cum să faci amestecul perfect pentru baie?

Cinci ierburi ard grăsimile și accelerează metabolismul. Află care sunt acestea!

Cu siguranță folosirea dezinfectanților buni este importantă pentru a obține rezultate satisfăcătoare. Un gel trebuie aplicat pe suprafața interioară a vasului de toaletă și lăsat să acționeze înainte de spălare.

Apoi poți pune în practică câteva trucuri simple pentru a te asigura că baia miroase bine. Fără prea mult efort. Unele gospodine introduc o sticlă de detergent lichid în rezervorul de apă, făcând mai întâi o mică gaură la bază.

În acest fel, de fiecare dată când tragi apa, o cantitate mică de detergent va ajunge în toaletă, fiind un truc perfect pentru a accelera curățarea și a neutraliza mirosul urât.

 

Cum să faci amestecul perfect pentru baie?

 

Pentru a face produsul pentru curățat baia vei avea nevoie de următoarele ingrediente:

50 grame acid citric,

25 grame bicarbonat,

20 ml. lichid de spălat vase,

o lămâie stoarsă.

Se amestecă apoi bine toate componentele într-un bol, până se omogenizează perfect. Dacă dorești, poți adăuga și câteva picături dintr-un ulei esențial.

Vrei să ai bani și să fii prosper? Nu împrumuta niciodată aceste lucruri nimănui, potrivit Feng Shui

Toarnă amestecul in formele de silicon, cele mici pe care le folosești în bucătărie pentru diverse preparate și așteaptă să devină solid. Acum poți pune produsul în interiorul toaletei. Lasă-l să acționeze aproximativ 10 minute, apoi poți curăța vasul de toaletă cu peria. La final, clătește.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel