Toader, mesaj pentru Dragnea: Nu eu am venit să bat la ușa Ministerului că vreau să fiu ministru

Tudorel Toader
Tudorel Toader

Ministrul Justiției Tudorel Toader îi răspunde lui Liviu Dragnea, într-un interviu la Antena 3, care îi reproșa acestuia lipsa de decizie privind actele normative. Deși Liviu Dragnea nu a precizat la ce acte normative se referă atunci când vorbește despre lipsa de decizie a ministrului Justiție, cel mai probabil este vorba despre ordonața privind amnistia și grațiere.

Tudorel Toader a declarat că nu el a bătut la ușa Ministerului pentru a fi învestit, dar că nu percepe ca un reproș sau amenințare spusele lui Liviu Dragnea.


„Nu îl percep ca pe un reproș. Categoric, nu. Să nu dau un răspuns mult prea tranșant. Doar să repet: nu eu am venit să bat la ușa Ministerului sau alianței de guvernare că vreau să fiu ministru. Eu n-aș face asta, mi-am construit cariera universitară, o carieră în practică”, a spus Toader.

Liviu Dragnea spusese recent că îl apreciază pe ministrul Toader, dar la un moment dat nu compensează lipsa de decizie a acestuia.

„Şi eu am suficientă apreciere pentru ministrul justiţiei, dar - nu numai pentru dumnealui, pentru oricine - intervine un moment când aprecierea nu mai poate compensa lipsa de decizie sau amânarea de sine”, a declarat Liviu Dragnea.

Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

diaspora.n-nxt.22